top of page

Šumavský skimaraton 2024 je zrušen


S lítostí oznamujeme, že vzhledem k extrémně teplému počasí jsme nuceni letošní ročník Šumavského skimaratonu zrušit. Převážná část tratě je zcela bez sněhu a předpověď počasí neslibuje žádné zlepšení.

Je nám to velice líto. V minulosti jsme v případě nepříznivých podmínek dokázali souboj s počasím vyhrát a nějakou variantu tratě Šumaváka pro vás připravit. Letos to nejde.


Startovné vám vrátíme v plné výši, objednané čepičky a trička zašleme. Všem přihlášeným děkujeme za důvěru, jste opravdoví srdcaři. Vážíme si vás.

 

Život jde dál!

Věříme, že nám zachováte přízeň a sejdeme se příští rok 22. - 23. 22025 na Kvildě při jubilejním 40. ročníku Šumavského skimaratonu.

 

Organizační tým Šumavského skimaratonu

Fischer Ski klub Šumava Vimperk a Stopa pro život

 

 

Všechny příznivce Šumavského skimaratonu zveme na nesoutěžní happening „Memoriál Šumavského skimaratonu 2024“, který se uskuteční v sobotu 24.2.2024 v 10:00 na Kvildě. Po přivítání, proslovech a focení je na programu společný výběh (výlet) bez lyží z Kvildy do Vimperka (Vodník). Transport řidičů zpět na Kvildu je zajištěn.  Více informací po neděli na webu skimaraton.cz a FB skimaratoncz




458 zobrazení
bottom of page